Screenprotectors

Home   /  Screenprotectors

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector is in essentie een beschermlaag voor het scherm van uw telefoon. Het biedt optimale bescherming voor het voorste glas van uw apparaat. Hoewel het zijn werk het beste doet in combinatie met een stevige hoes, geeft dit een volledige dekking aan alle zijden van uw toestel.

Het is echter cruciaal om te onthouden dat alles, inclusief een telefoon met een screenprotector, kapot kan gaan. Het gebruik van een screenprotector biedt geen garantie tegen schade bij een val. Mocht een incident zich voordoen, wees gerust. Wij hebben een toegewijde reparatieafdeling in de winkel om u te helpen. Ontdek meer op onze pagina voor telefoonreparaties.

 

Kies voor Topkwaliteit Bescherming: Clearplex Screenprotectors

In onze winkel bieden wij hoogwaardige bescherming voor uw telefoon met behulp van twee toonaangevende merken. Een favoriet onder onze klanten is Clearplex, een veelzijdige keuze die geschikt is voor elk type telefoon. Met ons geavanceerde apparaat hebben we toegang tot honderden modellen, en binnen slechts 10 minuten monteren wij deze screenprotector voor u.

Clearplex is speciaal ontworpen om te passen bij telefoons met gebogen schermen, waardoor het de ideale keuze is voor een breed scala aan modellen. Deze screenprotector biedt effectieve bescherming tegen val- en stootschade, waardoor de kans op dure reparaties aanzienlijk wordt verminderd.

Ontvang professionele bescherming voor uw telefoon met Clearplex Screenprotectors:

  • Monteertijd: 10 minuten
  • Prijs: €25,-

Kies voor preventieve bescherming en voorkom onnodige reparatiekosten.

Alles kan kapot gaan, maar met Panzerglass minimaliseert u de risico's

Panzerglass staat al geruime tijd bekend als hét topmerk onder de screenprotectors. Het unieke kenmerk van Panzerglass is dat de glasplaat bedoeld is om te breken om te voorkomen dat het eigenlijke scherm beschadigd raakt. Hoewel Panzerglass zelf niet onkwetsbaar is, biedt het aanzienlijke bescherming. In vergelijking met Clearplex is Panzerglass vervaardigd van extra gehard glas.

Voordelen van de Panzerglass Screenprotector:

  • Eenvoudige montage in slechts 5 minuten.
  • Prijs: €35,00 (Let op: prijsupdate)


Ontdek onze andere varianten:

  • Privacy Panzerglass: Voorkom dat meekijkers uw telefoon kunnen bespieden. Deze speciale variant, met Platinum sterkte, kost €40,00.

  • Panzerglass Budgetlijn (SAFE): Een betaalbare optie met Gold sterkte, zonder concessies aan kracht. Slechts €20,00, maar zeker niet minder sterk dan andere bekende merken.

Bezoek onze winkel en geniet van een zorgeloze montage van uw Panzerglass screenprotector terwijl u ontspannen een kopje koffie of thee drinkt. Bescherm uw apparaat en ervaar de gemoedsrust die Panzerglass biedt.

Opmerking: De Panzerglass Screenprotector, evenals de Privacy Panzerglass, hebben beide de Platinum sterkte, zoals uitgelegd op onze website. De SAFE protector wordt geleverd met Gold sterkte.

 

Beoordelingen

Zoek reparatie

Contactgegevens

Mobiel Service Centrum
Westeinde 1
7671 EK Vriezenveen

Openingstijden

Ma

gesloten

Di

09.30 – 18.00

Wo

09.30 – 18.00

Do

09.30 – 18.00

Vrij

09.30 – 18.00

Za

09.30 – 18.00

Zo

gesloten

×