Screenprotectors

Home   /  Screenprotectors

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector is simpelweg een scherm beschermer. Het beschermt daarom het voorste glas van uw telefoon. Het werkt natuurlijk het beste wanneer er ook een degelijke en goede hoes wordt gebruikt. In combinatie hiermee is het toestel aan alle kanten beschermd. Wat wel belangrijk om te onthouden is  dat echt ALLES kapot kan, dus ook een telefoon met screenprotector. Wanneer wij een screenprotector monteren heeft u dus ook zeker géén garantie dat het scherm niet barst bij een val. Mocht het dan toch gebeuren kunnen wij u ook helpen, wij hebben in de winkel een reparatieafdeling. Ga daarvoor naar de pagina reparaties Telefoon reparatie.

Clearplex screen protector voor elke telefoon

Wij hebben in de winkel 2 verschillende topmerken die wij gebruiken om uw telefoon goed te beschermen. Één daarvan is clearplex, deze adviseren wij meestal en is geschikt voor elke telefoon. Wij kunnen met ons apparaat kiezen uit honderden modellen en deze screenprotector wordt binnen 10 minuutjes voor u gemonteerd. Ook voor modellen die een gebogen scherm hebben werkt dit perfect. Op deze manier is het toestel goed beschermd tegen val- en stootschade, en voorkom je een reparatie. Dit is vele malen duurder als de screen protector.

Clearplex screenprotector
Monteertijd: 10 minuten        € 29,-

Panzerglass screen protector

Alles kan kapot, maar Panzerglass voorkomt een hoop.

Panzerglass is al jaar en dag het topmerk van de screenprotectors. Bij Panzerglass is het namelijk de bedoeling dat de glasplaat breekt om te voorkomen dat de echte glasplaat kapot gaat. Dus ja, ook PanzerGlass kan kapot. In vergelijking met Clearplex is Panzerglass gemaakt van extra gehard glas.

Panzerglass screenprotector
Monteertijd: 5 minuten        € 30,-

Kom dus snel langs bij ons in de winkel, wij plaatsen met zorg de screenprotector op uw telefoon terwijl u een kopje koffie of thee bij ons drinkt.

Beoordelingen

Zoek reparatie

Contactgegevens

Mobiel Service Centrum
Nieuwe Daarlerveenseweg 3A
7671 SK Vriezenveen

Openingstijden

Ma

gesloten

Di

09.30 – 18.00

Wo

09.30 – 18.00

Do

09.30 – 18.00

Vrij

09.30 – 18.00

Za

09.30 – 18.00

Zo

gesloten

×